Norsjökortet

- presentkort med Mervärde

Grattis Norsjö! Nu är det enklare än någonsin förut att köpa presenter. Med detta kort får mottagaren själv bestämma vart det ska handlas bland anslutna butiker och verksamheter i bygden. Med Norsjökortet är du med och bidrar till den lokala utvecklingen.

 

”En tia för bygden!

När du köper Norsjökortet kommer du upptäcka att summan är lite konstig, det kostar nämligen 210 kronor trots att värdet är 200. Hur går det ihop?
Vi har gjort så för att ge alla en chans att bidra till bygdens utveckling. Den extra tian går till en satsning vi kallar Mervärde Norsjö, där insamlade medel kommer att användas till utvecklingsinsatser i bygden. Ni vet, sådant där som många vill ha men som ingen ansvarar för eller betalar för idag.

En insats alá Mervärde

Det här presentkortet är en sådan sak. Med hjälp av pengar som samlats in via Mervärde Norsjö kunde vi trycka upp den första satsen av Norsjökort. Desto mer pengar som samlas in, desto mer och bättre saker kan vi göra, för att Norsjöbygden ska bli trevligare att både bo och vistas i.

Fler stories

Fånga norrskenet
Gold of Lapland
Foto: Lars-Olov

Fånga norrskenet

Hur vet jag när det blir norrsken? Hur mycket måste kameran kosta? Hur ska man ställa bländaren för att få...

Berättelser - i Torgny Lindgrens fotspår

Berättelser - i Torgny Lindgrens fotspår

Det kan låta pompöst att tala i versaler om den Västerbottniska berättartraditionen, men faktum är att den är ganska mäktig. ...

Byar av regn - Norsjösången

Byar av regn - Norsjösången

"Melodin hade jag haft i byrålådan i några år, den passade inte i bluesbandet ... En kväll kom jag in i ett ...

Läs mer

Gold of Lapland
Europeiska regionala utvecklingsfonden
Region Västerbotten